Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του μεγαλομετόχου της! (1987)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 13/8/1987, συνέβη κάτι μοναδικό στα χρονικά του ελληνικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στρέφεται κατά του μεγαλομετόχου της Θωμά Βουλινού...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του μεγαλομετόχου της! (1987)

Ο Θωμάς Βουλινός κατείχε το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ, αγορασμένο από τον Γιάννη Δεδέογλου, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να έχει το 40% των μετοχών και κάποιοι μικρομέτοχοι ένα πολύ μικρό ποσοστό επίσης.

Τι είχε συμβεί: Λίγες μέρες νωρίτερα ο Βουλινός μετά από ψιθύρους που ακούστηκαν σε βάρος του είχε ζητήσει να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, δηλώνοντας ότι θα τα είχε βροντήξει προ πολλού, αν δεν αγαπούσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, πετώντας σπόντες για μικρότητες, προσωπικά πάθη και μισαλλοδοξίες!

Επίσης κατηγόρησε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρουν γιατί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και τους ενοχλεί η διαφάνεια και η ειλικρίνεια!

Η ΠΑΕ, στην οποία προήδρευε ο Χάρης Σαββίδης, πήρε θέση και απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση...

«Μας είναι δύσκολο και ίσως αδύνατο να ερμηνεύσουμε τις τελευταίες σιβυλλικές και γεμάτες αγωνία δηλώσεις του κ. Βουλινού. Φαίνεται ότι στην ταραχή του προσπαθεί να ανακαλύψει ιστούς και παρασκήνια, τα οποία όμως μόνο στη φαντασία αυτών που τον συμβουλεύουν υπάρχουν!

Αντιπαρερχόμαστε τις επικίνδυνες, θλιβερές και σάπιες εκφράσεις του και επισημαίνουμε ότι η σημερινή διοίκηση τιμά όλους όσους προηγήθηκαν από αυτήν στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, αναγνωρίζοντας τη θετική συμβολή τους, και παράλληλα τιμά και μοχθεί γι΄αυτούς που θα ήθελαν να τη διαδεχτούν όταν το κυρίαρχο σώμα της συνελεύσεως των μετόχων αποφασίσει.

Γι' αυτό και προχωρεί στη δημιουργία ενός παντοδύναμου νομικά οργανισμού, με τον προτεινόμενο διπλασιασμό του εταιρικού κεφαλαίου και καλεί όλους όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ, να το αποδείξουν και στην πράξη.

Όσο για τις προφητείες περί κινδύνου για τον ΠΑΟΚ, διαβεβαιώνουμε τον κ. Βουλινό, ότι το σωματείο το αγαπάμε τουλάχιστον όσο κι αυτός και παράλληλα αγωνιζόμαστε δυναμικά, μέσα από κρυστάλλινες διαδικασίες να το κάνουμε περισσότερο σεβαστό στους φίλους και φοβερότερο στους εχθρούς του»

Διαβάστε ακόμη...