«Αρκετά τα 6-7 εκ. ευρώ για Γιαννούλη»

Από paok24.com: Τελειωμό δεν έχει ο... χορός ονομάτων για το αριστερό άκρο της Νάπολι, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στη λίστα των υποψηφίων.
Πηγή: paok24.com
«Αρκετά τα 6-7 εκ. ευρώ για Γιαννούλη»


Πριν από λίγο, ιταλική ιστοσελίδα παρέθεσε εκ νέου τις περιπτώσεις των αριστερών μπακ που ενδιαφέρουν ή εμφανίζονται να ενδιαφέρουν τη Νάπολι ενόψει της νέας σεζόν.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ο 21χρονος Ουκρανός Βιτάλι Μικολένκο της Ντιναμό Κιέβου, για τον οποίο η ομάδα του παρουσιάζεται να θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο συντάκτης του κειμένου τονίζει πως η Νάπολι δεν προτίθεται να δώσει περισσότερα από 10 εκ. ευρώ για αριστερό μπακ αυτό το καλοκαίρι.

Σε αυτή τη βάση και αφού τονίζεται πως ο Κώστας Τσιμίκας αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, παρατίθεται το όνομα του 26χρονου μπακ της Τσέλσι, Έμερσον Παλμιέρι αλλά και αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη.

"Στο παρασκήνιο, υπάρχει ακόμα ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ, για τον οποίο ένα ποσό 6-7 εκ. ευρώ θα μπορούσε να είναι ικανό να τον φέρει στη Νάπολι" σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ στη λίστα της Νάπολι υπάρχει και ο 19χρονος Πολωνός της Λέγκια, Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Διαβάστε ακόμη...