Οι αλλαγές δεδομένων μετά την απ' ευθείας πρόκριση της Ρεν στους ομίλους

Από paok24.com:Το PAOK24 δίνει συνέχεια στην ανάλυση των Ευρω-δεδομένων
Πηγή: paok24.com
Οι αλλαγές δεδομένων μετά την απ' ευθείας πρόκριση της Ρεν στους ομίλους

O Δικέφαλος χρειάζεται να περάσει τους Τούρκους, καθώς έτσι θα εξασφαλίσει σίγουρα την παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Αν προκριθεί από την Μπεσίκτας τι γίνεται στη συνέχεια των προκριματικών του Champions League; Το PAOK24 αναλύει...

Παρότι θα έχει ξεπεράσει το εμπόδιο ενός "δυνατού" βάσει ranking αντιπάλου, ο ΠΑΟΚ με την διαδικασία που ακολουθεί η ΟΥΕΦΑ στο καλοκαίρι του κορωνοϊου θα μπει και πάλι ως ανίσχυρος στην επόμενη κλήρωση.

Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο λόγος που και πάλι το ζευγάρωμα θα γίνει με βάση τη βαθμολογία των ομάδων και όχι του κάθε ζευγαριού.

Ο αποκλεισμός των Γουλβς και Βασιλεία έφερε τη Ρεν περνάει απευθείας στους ομίλους και την Κρασνοντάρ στα πλέι οφ των προκριματικών του Champions League, με τη Γάνδη να είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης του ΠΑΟΚ μαζί με Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου και τον Δικέφαλο στους ανίσχυρους με τους νικητές των άλλων δύο ζευγαριών (Αλκμααρ-Βικτόρια Πλζεν, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Ραπίντ Βιέννης).

Όλα αυτά για την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου. Θα ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ, εκεί που η παρουσία Ντινάμο Κιέβου και Κράσνονταρ θα φέρουν ορισμό και όχι κλήρωση λόγω κλειδαρίθμου της ΟΥΕΦΑ για τις Ρωσικές και τις Ουκρανικές ομάδες. Θα υπάρχουν λοιπόν στους ισχυρούς το ζευγάρι της Μπενφίκα, το ζευγάρι της Ντιναμό Κιέβου και στους ανίσχυρους η Κράνονταρ και το ζευγάρι της Γάνδης. Εάν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί στον 3ο προκριματικό με την Μπενφίκα θα οριστεί να παίξει στα play off με την Κράσνονταρ, ενώ εάν πέσει πάνω στη Ντιναμό Κιέβου θα οριστεί να παίξει με το νικητή του ζευγαριού της Γάνδης.

Διαβάστε ακόμη...