Σεργκέν Γιαλτσίν: "Επιθετικός... εδώ και τώρα!"

Από paok24.com: Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Μπεσίκτας ετοιμάζονται πλέον για το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Σεργκέν Γιαλτσίν: "Επιθετικός... εδώ και τώρα!"

Στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο θα επιστρέψουν σήμερα στο γήπεδο, μπαίνοντας ουσιαστικά και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, ενώ και στην Μπεσίκτας σηκώνουν... μανίκια.

Χθες, ο Σεργκέν Γιαλτσίν στο πλαίσιο δηλώσεών του έκανε λόγο για μία δύσκολη κλήρωση, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία του, με φόντο το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, πολλά δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για ξεκάθαρο μήνυμα που έχει στείλει ο προπονητής της ομάδας στην διοίκηση, ζητώντας επειγόντως έναν επιθετικό, ιδανικά ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να βρουν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα, καθώς είχαν πολλές απώλειες σε επίπεδο προσώπων το τελευταίο διάστημα και μία από τις θέσεις που θέλουν άμεσα ενίσχυση, είναι αυτή της επίθεσης, ενώ χθες προέκυψε σημαντικό θέμα με τον Λιάιτς, που υπέστη θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χωρίς πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη...