Γιουρόπα Λιγκ : Πως επηρεάζει τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Σήμερα το βράδυ διεξάγονται στη Γερμανία οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκεται για τα παιχνίδια Γουλβς – Σεβίλλη και Σαχτάρ – Βασιλεία.
Πηγή: thessports.gr
Γιουρόπα Λιγκ : Πως επηρεάζει τον ΠΑΟΚ

Πως επηρεάζει η έκβασή τους την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ;

Εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την Μπεσίκας και πάει στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οι πιθανοί του αντίπαλοι θα επηρεαστούν από το αν προκριθούν σήμερα η Σεβίλλη και η Σαχτάρ.

Σ΄ αυτή την περίπτωση, στα ημιτελικά θα βρεθούν Ιντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ και Σεβίλλη. Μία εξ αυτών θα κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ και θα πάει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι τέσσερις ομάδες, όμως, έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ από τα πρωταθλήματά τους.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρεν θα πάει απευθείας στους ομίλους και δεν θα παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, θα πάει κατευθείαν στα πλέι οφ της διοργάνωσης η Κράσνονταρ και θα γλιτώσει τον 3ο προκριματικό.

Σ΄ αυτή την περίπτωση, κι εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί, θα παίξει στον 3ο προκριματικό με μία εκ των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη.

Εφόσον το Γιουρόπα Λιγκ το κατακτήσουν οι Γουλβς ή η Βασιλεία, τότε στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό, εκτός των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη, θα βρεθεί και η Κράσνονταρ.

Διαβάστε ακόμη...