Οι επικρατέστεροι μετά την προετοιμασία

Από paok24.com: Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τελείωσε και ήδη έχει φανεί σε ποιους παίκτες ποντάρει περισσότερο ο Αμπέλ Φερέιρα. Μέσα από προπονήσεις και φιλικά βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα.
Πηγή: paok24.com
Οι επικρατέστεροι μετά την προετοιμασία

Στο τέρμα έγινε φανερό μέσα από τα δύο φιλικά ότι ο προπονητής εμπιστεύεται περισσότερο τους «περσινούς» Πασχαλάκη-Ζίφκοβιτς.

Στα στόπερ ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται πλήρης και πολύ δυνατός. Μέσα από φιλικά και προπονήσεις φάνηκε ότι για την τριάδα, οι Βαρέλα-Μιχαηλίδης έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα και από εκεί και πέρα για τι θέση του δεξιού στόπερ Μιχάι, Ίνγκασον και Κρέσπο διεκδικούν επί ίσοις όροις. Όποιος και αν αγωνιστεί όμως στην τριάδα, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα.

Ως αριστερό φουλ μπακ ο Γιαννούλης είναι αυτός που δεν αμφισβητείται, ενώ από τα δεξιά υπάρχει δρόμος ακόμη. Μάτος, Λημνιός και Ροντρίγκο θα διεκδικήσουν τη θέση. Ο Ροντρίγκο έμεινε πίσω λόγω του προβλήματα στο δικέφαλο.

Στα χαφ του άξονα ο Ελ Καντουρί έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και μαζί του είναι ο Σβαμπ. Τρίτος στη σειρά ο Εσίτι.

Από εκεί και πέρα στους μεσοεπιθετικούς και στον φορ οι δοκιμές και οι σκέψεις είναι πολύ περισσότερες.

Ο Ζαμπά έπαιξε αρκετά, Μπίσεσβαρ και Τζόλης διεκδικούν πάντα θέση, ο Πέλκας έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά, ενώ από την Παρασκευή και μετά ο Άκπομ είναι ένας ακόμη υποψήφιος για να παίξει πίσω από τον φορ.

Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε περισσότερο ο Σφιντέρσκι, αλλά μετά και την μετατόπιση του Άκπομ πιο πίσω, ο φορ Κούτσιας φωνάζει πολύ δυνατά «παρών».

Με αυτά και με αυτά, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει 20 παίκτες στους οποίος ο Φερέιρα δείχνει να υπολογίζει περισσότερο... Η 20άδα βέβαια μπορεί να διαφοροποιηθεί μέχρι και τις 25 ή 26 Αυγούστου που θα γίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...