«Πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα μου!»

Από acpaok.gr : Για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, και την δύσκολη προσαρμογή μετά την περίοδο της καραντίνας, ο κύπριος κολυμβητής του ΠΑΟΚ, Νικόλας Αντωνίου, μιλά στο acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
«Πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα μου!»

Ο 16χρονος κολυμβητής αγωνίζεται τόσο στο Κυπριακό όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα. Δυστυχώς, τα πανελλήνια ρεκόρ που έχει πετύχει δεν αποκτούν επίσημη βάση λόγω της κυπριακής καταγωγής του.

Στους τελευταίους αγώνες πέτυχε 23.42" στα 50 μέτρα ελεύθερο, επίδοση όπου αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ στους παίδες. Παράλληλα, έπιασε 50.30" στα 100 μέτρα ελεύθερο, επίδοση η οποία αποτελεί ρεκόρ σε παίδες και έφηβους. Στα 200 μέτρα ελεύθερο πραγματοποίησε ατομικό ρεκόρ με 1.53.02.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους αθλητές, αλλά ειδικά για τους κολυμβητές, λόγω αποχής από πισίνα και θάλασσα, διότι πρόκειται για άθλημα που χρειάζεται συνεχώς επαφή με το νερό.

Από την άλλη είχα την ευκαιρία για πρώτη φορά να αφοσιωθώ στο γυμναστήριο, κατά την διάρκεια της αποχής από τις πισίνες.

Η τρίμηνη διακοπή ήταν πολύ δύσκολη αλλά παρόλα αυτά ήμουν αφοσιωμένος και βάλαμε με τον προπονητή μου κάποιος στόχους, με αποτέλεσμα να είμαστε όσο πιο κοντά στους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα μου, αφού έχω κάνει ατομικά ρεκόρ αλλά και πανελλήνια από αθλητές που έχω σαν πρότυπο. Αυτό είναι σίγουρα το όνειρο όλων των αθλητών της ηλικίας μου».

Συγχαρητήρια Νικόλα, μας κάνει περήφανους!

Διαβάστε ακόμη...