Ανίσχυρος ακόμα και αν προκριθεί

Απο paok24.com: Τι συμβαίνει στη συνέχεια των προκριματικών
Πηγή: paok24.com
Ανίσχυρος ακόμα και αν προκριθεί

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το εμπόδιο της Μπεσίκτας και θέλει οπωσδήποτε την πρόκριση για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της εισόδου στους ομίλους του Champions League.

O Δικέφαλος χρειάζεται να περάσει τους Τούρκους, καθώς έτσι θα εξασφαλίσει σίγουρα την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Αν προκριθεί από την Μπεσίκτας τι γίνεται στη συνέχεια των προκριματικών του Champions League; Το PAOK24 αναλύει...

Παρότι θα έχει ξεπεράσει το εμπόδιο ενός "δυνατού" βάσει ranking αντιπάλου, ο ΠΑΟΚ με την διαδικασία που ακολουθεί η ΟΥΕΦΑ στο καλοκαίρι του κορωνοϊου θα μπει και πάλι ως ανίσχυρος στην επόμενη κλήρωση.

Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο λόγος που και πάλι το ζευγάρωμα θα γίνει με βάση τη βαθμολογία των ομάδων και όχι του κάθε ζευγαριού.

Ποια είναι τα σενάρια βάσει των οποίων ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα ανίσχυρος;

Αν Γουλβς και Βασιλεία δεν κερδίσουν φέτος το Europa League, τότε η Ρεν περνάει απευθείας στους ομίλους και η Κρασνοντάρ στα πλέι οφ των προκριματικών του Champions League, με τη Γάνδη να είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης του ΠΑΟΚ μαζί με Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου και τον Δικέφαλο στους ανίσχυρους με τους νικητές των άλλων δύο ζευγαριών (Αλκμααρ-Βικτόρια Πλζεν, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Ραπίντ Βιέννης).

Διαφορετικά οι ισχυροί θα αποτελούνται από τους Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Γάνδη και Κρασνοντάρ και οι ανίσχυροι θα είναι ο ΠΑΟΚ (αν έχει προκριθεί), η Ρεν και οι νικητές των άλλων δύο ζευγαριών (Αλκμααρ-Βικτόρια Πλζεν, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Ραπίντ Βιέννης).

Διαβάστε ακόμη...