«Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας»

Από paok24.com: Έκλεισε ο κύκλος της παρουσίας του στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα χρόνια.
Πηγή: paok24.com
«Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας»

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με τον Έλληνα λίμπερο να «αποχαιρετάει» μέσω ανάρτησης του στα social media τον Δικέφαλο, τους ανθρώπους του τμήματος βόλεϊ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ένας άνθρωπος υπόδειγμα αθλητή και επαγγελματία που έδωσε τα πάντα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, ακόμη και όταν κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα από διαφορετικές θέσεις, όπως του πασαδόρου και του ακραίου!

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει ο Δ. Κωνσταντινίδης:

«Μετά από τέσσερα χρόνια ήρθε λοιπόν η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας και να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ήταν ένα πολύ μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τέσσερα χρόνια γεμάτα με αναμνήσεις, αμέτρητες προπονήσεις, χαρές, δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως σημαντικές επιτυχίες που θα μου μείνουν αξέχαστες.. Τέσσερα χρόνια στα οποία εξελίχτηκα σαν παίκτης, αλλά και σαν άνθρωπος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που ζήσαμε εντός και εκτός γηπέδου, καθώς επίσης διοίκηση, προπονητές και staff που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη του.

Καλή επιτυχία ΠΑΟΚ!

Εις το επανιδείν!».

Διαβάστε ακόμη...