To ΠΑΟΚ TV και το απέραντο πελατολόγιο εν όψει Μπεσίκτας

Από paok24.com : Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα με την Μπεσίκτας και η μεγάλη ευκαιρία.
Πηγή: paok24.com
To ΠΑΟΚ TV και το απέραντο πελατολόγιο εν όψει Μπεσίκτας

Από την εποχή του ΠΑΟΚ TV και έπειτα, ο ΠΑΟΚ είχε ως κύριο πελατολόγιο την Ελλάδα και ως κύριο πρόγραμμα τα μεγάλα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε στην Ευρώπη ο αγώνας με τον Άγιαξ μεταδόθηκε από το OPEN-Beyond ενώ από το ΠΑΟΚ TV μεταδόθηκε μόνο ο αγώνας με την Σλόβαν Μπρατισλάβας πέρσι, με τους Σλοβάκους να έχουν αντιδράσεις για την τακτική του ΠΑΟΚ με το pay per view.

Όπως και στους αγώνες του Europa League, έτσι και στους καλοκαιρινούς αγώνες του Champions league δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση από την UEFA. Μάλιστα στο Champions League κεντρική διαχείριση υπάρχει μόνο στα play-off της διοργάνωσης, όταν ο ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνο είχε παίξει με την Μπενφίκα. Έτσι και ο αγώνας του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Μπεσίκτας θα αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, χωρίς περαιτέρω απορίες.

Με άλλα λόγια οι δρόμοι για την τουρκική πλευρά είναι δύο. Είτε ένα κανάλι της γειτονικής χώρας να αγοράσει τα δικαιώματα για την Τουρκία και μόνο από τον ΠΑΟΚ ίδιο τον ΠΑΟΚ, είτε όσοι θέλουν να δουν το παιχνίδι ανά τον κόσμο να μπουν μέσα από την πλατφόρμα του ΠΑΟΚ TV και να πληρώσουν το ανάλογο αντίτιμο στην ομάδα του Δικεφάλου για την καλύτερη τους θέαση.

Οι μέρες για τον αγώνα του Δικεφάλου πλησιάζουν και σίγουρα η κλήρωση με την Μπεσίκτας είναι σίγουρα μία πολύ καλή εμπορική κλήρωση, εάν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική της ομάδας της Πόλης σε μία χώρα με πάνω από 80 εκατ. κατοίκους...

Διαβάστε ακόμη...