Μπεσίκτας: Σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας της - Η καμπάνια ενίσχυσης!

Από sdna.gr: Μια αρκετά δύσκολη περίοδο βιώνει η Μπεσίκτας, η οποία πραγματοποίησε καμπάνια ενίσχυσης προκειμένου να πάρει μια βαθιά οικονομική «ανάσα» ενόψει της νέας σεζόν. Οι απώλειες, οι φήμες για... Μπαλοτέλι και η προετοιμασία που δεν ξεκίνησε ακόμη!
Πηγή: sdna.gr
Μπεσίκτας: Σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας της - Η καμπάνια ενίσχυσης!

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο β΄προκριματικό γύρο του Champions League οι συστάσεις περιττεύουν. Οι «ασπρόμαυροι» της Τουρκίας διανύουν μια δύσκολη περίοδο ειδικών συνθηκών τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Μόλις χθες (9/8) πραγματοποιήθηκε βραδιά εκστρατείας με φόντο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας από ανώνυμους και επώνυμους φίλους της ομάδας.

Ahmet Nur Çebi: «Η Μπεσίκτας δεν θα υποκύψει»

Στην πρώτη του τοποθέτηση, ο πρόεδρος της ομάδας, Ahmet Nur Çebi, ανέφερε: «Πρώτα απ΄όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που ετοίμασαν και συνέβαλαν σε αυτή τη βραδιά. Ξεκινήσαμε μια εκστρατεία, κάνοντας σαφές πως η Μπεσίκτας δεν θα υποκύψει!»

Μάλιστα, δεν δίστασε να υποκλιθεί και στους οπαδούς που έδωσαν από το υστέρημά τους, σημειώνοντας: «Υπήρχαν μηνύματα που τράβηξαν την προσοχή μου. Είδα μηνύματα του στυλ: "Σας δίνω τα τελευταία μου χρήματα". Η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη απ΄αυτή που περιμέναμε».

Η... ντρίπλα του προέδρου για τους παίκτες

Σε ερώτηση για το αν οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν τη μείωση των συμβολαίων τους δεδομένης της κατάστασης, ο ισχυρός άνδρας της Μπεσίκτας απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως η βραδιά ανήκει στον κόσμο και πως πρόκειται για ένα ζήτημα που θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα. Και όλα αυτά την ώρα που οι «αετοί» της Τουρκίας μετρούν τη μία απώλεια πίσω από την άλλη. Συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από το δυναμικό της Μπεσίκτας (Karius, Gökhan Gönül, Victor Ruiz, Caner, Rebecho, Elneny, Boateng, Diaby, Burak Yılmaz).

Μπεσίκτας... ειδικών συνθηκών!

Ειδικά ο τελευταίος (σ.σ. Μπουράκ Γιλμάζ) άφησε μεγάλο κενό με την αποχώρησή του για τη Γαλλία και τη Λιλ, αναγκάζοντας τη Μπεσίκτας να κινηθεί για φορ, φέρνοντας τον Άκπομ σε πρώτο πλάνο για τους Τούρκους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί καμία μεταγραφή επίσημα, με τις πληροφορίες από τη γείτονα χώρα να αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με αριστερό μπακ και συγκεκριμένα με τον Φαμπρίς Ν' Σακαλά προκειμένου να καλύψει τον κενό του 31χρονου αριστερού μπακ, Τσανέρ Ερκίν, ο οποίος ήταν πρώτος στις ασίστ πέρσι και αποχώρησε ως ελεύθερος για τη Φενέρμπαχτσε. Σε συμφωνία και με 25χρονο Βραζιλιάνο στόπερ φαίνεται να έχουν έρθει οι Τούρκοι που καλούνται να δώσουν... μάχη με το χρόνο!

Με το πόδι στο γκάζι!

Non stop οι υποχρεώσεις για την Μπεσίκτας, η οποία καλείται να δώσει την πρώτη μεγάλη της «μάχη» μέσα σε εξαιρετικά σύντομο διάστημα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουλίου και οι ποδοσφαιριστές είχαν ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης, περνώντας σήμερα από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία τους. Είναι σαφές πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για καμία ομάδα στην εποχή του κορωνοϊού, με τους Τούρκους να καλούνται να πατήσουν το πόδι στο γκάζι, συγκεντρώνοντας τα κομμάτια ενός παζλ που δεν έχει διαμορφωθεί καν!

Το... φλερτ με Μπαλοτέλι και ο προϋπολογισμός

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα πως ο Μάριο Μπαλοτέλι απασχολεί την Μπεσίκτας, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν «ψηθεί» στην ιδέα της απόκτησης του τρελο-Ιταλού, με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει με νόημα πως θα αποκτηθούν παίκτες εντός λογικού προϋπολογισμού, κάνοντας σαφές πως η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για καλούς ποδοσφαιριστές που θα διψούν για το πρωτάθλημα, μακριά από λαϊκισμούς. «Θα κάνουμε συνετές και λογικές μεταγραφές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη...