“Μαυραετοί” σε χαμηλές πτήσεις!

Από thessports.gr:Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ. Εκμεταλλεύτηκε όμως την ευρωπαϊκή τιμωρία της Τράμπζονσπορ και με ντεμαράζ στο φινάλε «έκλεψε» την τρίτη θέση από την Σίβασπορ και μαζί ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: thessports.gr
“Μαυραετοί” σε χαμηλές πτήσεις!

Μετά την επανέναρξη λόγω Covid-19 έκανε 6 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια, κάτι εντελώς εκτός λογικής αφού έχασε για οικονομικούς λόγους παίκτες – κλειδιά όπως ο Λόρις Κάριους, ο Βίκτορ Ρουίθ και ο Μοχάμεντ Ελνένι.

Τώρα τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο μετέωρα, αφού υπάρχει ένα μαζικό κύμα φυγής που οδηγεί σε ολική ανοικοδόμηση.

Εκτός των τριών παικτών παρελθόν αποτελούν και οι δανεικοί Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Αμπντουλάι Ντιαμπί, στην Λιλ θα συνεχίσει την καριέρα του εμβληματικός επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ (πρώτος σκόρερ), έληξαν τα συμβόλαια τους και μάλλον αποχωρούν οι έμπειροι και βασικότατοι μπακ Γκοκχάν Γκιονούλ, Τσανέρ Ερκίν (πρώτος σε ασίστ), ενώ άγνωστο τι θα κάνει ο επί 6ετίας βασικός μέσος και ηγέτη Ατίμπα Χάτσινσον.

Η Μπεσικτάς θέλει να ελαφρύνει πολύ το μπάτζετ της και ψάχνει αγοραστή για τον ηγετικό Κροάτη στόπερ Βίντα (παίρνει 3,4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) και θα πάει σε πολύ πιο συντηρητικές λύσεις.

Έκλεισε τον Κονγκολέζο μπακ Ν' Σακαλά από την Αλάνιασπορ και τον έμπειρο μέσο Γκοκχάν Ινλέρ από την Μπασάκσεχιρ, ψάχνεται για επιθετικό (βολιδοσκοπεί τον Παπίς Σισέ από την Αλάνιασπορ και τον Κοϊτά από την Κασίμπασα), όμως οφείλει να προσαρμοστεί και σε νέα δεδομένα αφού το όριο των 11 ξένων μειώνεται σε 8. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προετοιμασία (!), αφού έδωσε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στις 27 Ιουλίου (το νέο πρωτάθλημα ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου) και δείχνει πολύ πίσω σε όλα τα επίπεδα, παρότι έχει βαριά φανέλα, ισχυρό brand-name και εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο προπονητής Σεργκέν Γιαλτσίν παρέμεινε στο τιμόνι, όμως πρέπει να χτίσει ουσιαστικά μία νέα ομάδα, με άξονες τους παραμένοντας Λιάιτς, Νκουντού, Μπόιντ, Λενς, Ντάγκλας, με την ποιοτική στάθμη να πέφτει αρκετά με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι στιγμής.

Διαβάστε ακόμη...