ΠΑΟΚ: Η... ώρα της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ

Απο sdna.gr: Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την σημερινή κλήρωση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να αναμένει να μάθει τον αντίπαλο του.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Η... ώρα της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ ξεκινάει από σήμερα! Ο Δικέφαλος στις 13:00 θα μάθει τον αντίπαλο του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν ή Ραπίντ Βιέννης και σε αγώνα που θα είναι νοκ άουτ, ενώ οι αγώνες σε αυτή την φάση, θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Αυγούστου.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί, πως στη σημερινή κλήρωση θα μπουν 26 ομάδες, οι τρεις από το μονοπάτι των πρωταθλητών, οι έξι που κατέλαβαν δεύτερες θέσεις στα πρωταθλήματα τους και 17 νικητές από τον πρώτο προκριματικό.

Στην σημερινή κλήρωση δεν θα υπάρχει εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ σε περίπτωση που ο Δικέφαλος κληρωθεί με την τουρκική ομάδα, τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, την οποία θα επιλέξει ο γηπεδούχος.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε την σημερινή κλήρωση.

Διαβάστε ακόμη...