Επαφές ΠΑΟΚ - Σπόρτινγκ για τον Εντουάρντο Ενρίκε

Από paok24.com:ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισσαβόντας βρίσκοντια σε επαφές για τον Εντουάρντο Ενρίκε, ο οποίος είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο 'Δικέφαλος του Βορρά" για το κέντρο του.
Πηγή: paok24.com
Επαφές ΠΑΟΚ - Σπόρτινγκ για τον Εντουάρντο Ενρίκε

Ο ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ, κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση του στο κέντρο και στο πλαίσιο αυτό, έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, για το δανεισμό του Εντουάρντο Ενρίκε.

Οι Πορτογάλοι έδωσαν ένα στίγμα της υπόθεση, με δημοσίευματους νωρίτερα, με τις πληροφορίες του PAOK24 να αναφέρουν ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ, είναι για δανεισμό του ποδοσφαιριστή για τη σεζόν 2020-2021.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα, στις συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ, έχει τονίσει ότι αναλαμβάνει αυτός το συμβόλαιο του 25χρονου μέσου (500.000 ευρώ ετησίως), κάτι που βρίσκει θετική τη Σπόρτινγκ, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει λυθεί το θέμα της οψιόν αγοράς του.

Οπως είχε γίνει και με την περίπτωση Μίσιτς, έτσι και τώρα, ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει ένα νορμάλ ποσό, σε περίπτωση που αποφασίσει να αποκτήσει τον Εντουάρντο Ενρίκε, με τους Πορτογάλους, να ζητούν αυτήν τη στιγμή, να μπει η οψιόν αγοράς στα 4 εκατομμυρία ευρώ.

Ενδιαφέρον για τον 25χρονο, φέρεται να υπάρχει και από την Αλαβές, με τη Σπόρτινγκ να έχει θέσει προτεραιότητα στην πώληση του, αλλά να μην είναι αρνητική στο ενδεχόμενο δανεισμού.

Στον ΠΑΟΚ, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ενρίκε Εντουάρντο, αλλά δεν είναι η μοναδική με την οποία ασχολούνται...

Διαβάστε ακόμη...