Αντίστροφη μέτρηση!

Από paok24.com: Τον αντίπαλο που θα κληθεί να αποκλείσει στις 25 ή 26 Αυγούστου θα γνωρίζει αύριο το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Αντίστροφη μέτρηση!


Περίπου 12 ώρες πριν την επιστροφή του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη, στις 13:00 αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιών η κλήρωση της 2ης προκριματικής φάσης του Tσάμπιονς Λιγκ.

Στην όλη διαδικασία δεν θα παραστούν λόγω κορωνοιού εκπρόσωποι των ομάδων αλλά η κλήρωση θα μεταδοθεί φυσικά ζωντανά από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών μαζί με άλλες 5 ομάδες.

Αυτές είναι οι Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης οι οποίες βρίσκονται στο γκρουπ των "ισχυρών" και απέναντι από τον ΠΑΟΚ, την ΑΖ Άλκμααρ και την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, με την ομάδα του κάθε ζευγαριού που θα βγαίνει πρώτη από την κληρωτίδα, να είναι και η γηπεδούχος στις 25 ή στις 26 Αυγούστου.

Το ζήτημα των γηπέδων όπου θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου θα ξεκαθαρίσει αφού πρώτα γίνουν γνωστά όλα τα ζευγάρια, με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας.

Σε ότι αφορά τους κερδισμένους αυτού του γύρου, εκτός του ότι εξασφαλίζουν την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση φυσικά που δεν φτάσουν μέχρι αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι χαμένοι θα "υποβιβαστούν" στο Γιουρόπα Λιγκ και θα μπουν στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του.

Διαβάστε ακόμη...