Νίκη και τετράδα για τα κορίτσια μας...

Από acpaok.gr: Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι νεανίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, επικρατώντας του Σύλλα Αιδηψού με 54-36.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκη και τετράδα για τα κορίτσια μας...

Με αυτή τη νίκη τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού κατέλαβαν την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Δικεφάλου ήταν εκείνα που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας από νωρίς διαφορά. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπροστά με δέκα πόντους, 16-6.

Ανάλογη ήταν η συνέχεια και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Δικέφαλος επιστρατεύοντας την καλή του άμυνα διατήρησε το προβάδισμα των δέκα πόντων, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 27-17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι ανεβάζοντας περισσότερο την διαφορά. Θωρακίζοντας την άμυνα του, δεχόμενος μόνο έξι πόντους, και παίρνοντας τις σωστές επιλογές στην επίθεση, η τρίτη περίοδος έκλεισε στο 41-23 υπέρ των κοριτσιών του Βασίλη Μασλαρινού.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Βασίλης Μασλαρινός με το σκορ να του το επιτρέπει, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ τα έδωσαν όλα με αποτέλεσμα η διαφορά να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Το τελικό 54-36 έδωσε το «ροζ φύλλο» στον Δικέφαλο και παράλληλα την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 16-6, 27-17, 41-23, 54-36

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου, Λέξα 23(3), Μπουτσούκη 16(2), Σοφιανάκου, Γιαντζακλίδου 4, Χατζηδάκη, Παντώτη, Κομματά 2, Μιχαηλίδου Ε. 3(1), Μιχαηλίδου Κ. 4, Γκατζιώλη 2

Διαβάστε ακόμη...