Οι έντονες παρατηρήσεις Φερέιρα: «Μιλήστε μεταξύ σας!»

Αρκετές παρατηρήσεις έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής απογευματινής προπόνησης με αφορμή τα όσα είδε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο!
Πηγή: sdna.gr
Οι έντονες παρατηρήσεις Φερέιρα: «Μιλήστε μεταξύ σας!»


Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας δεν ικανοποίησε τον Αμπέλ Φερέιρα, παρά το γεγονός πως υπάρχουν... ελαφρυντικά δεδομένου ότι οι «ασπρόμαυροι» είναι ιδιαίτερα φορτωμένοι με διπλές προπονήσεις που έχουν αρκετή ένταση.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή τα όσα είδε στο φιλικό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στις παρατηρήσεις του πως: «Έχουμε πει ότι θέλουμε να παίζουμε διαγώνια. Κάτι που δεν κάνατε στο χθεσινό παιχνίδι. Υπήρχαν διαρκώς ελεύθεροι παίκτες στα πλάγια και δεν το εκμεταλλευτήκαμε» ενώ στη συνέχεια, τόνισε: «Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι αλλά θέλω μέσα στο γήπεδο, συνεχώς να σκέφτεστε».

Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεν δίστασε να διακόψει και την προπόνηση, απαιτώντας από τους παίκτες του να μιλούν διαρκώς μεταξύ τους, να επικοινωνούν σωστά μέσα στο γήπεδο, επισημαίνοντας πως όποιος δεν μιλάει με τον συμπαίκτη του, δεν θα παίζει:

«Μιλήστε μεταξύ σας! Όποιος δεν μιλάει, δεν θα παίζει! Είναι σα να θέλετε να μιλήσετε στο κινητό αλλά αντ΄αυτού να στέλνετε μήνυμα».

Διαβάστε ακόμη...