Θα το θυμούνται για καιρό!

Από paok24.com: Το χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο στον Βόλο, ασφαλώς δεν θα μείνει... αξέχαστο στους φίλους του ΠΑΟΚ, εάν εξαιρέσει κανείς την κακή επιθετική λειτουργία του Δικεφάλου, το χαμένο πέναλτι του Σφιντέρσκι, την ομολογουμένως πολύ καλή απόδοση του Θεοχάρη Τσιγγάρα και το ντεμπούτο του Γιώργου Κούτσια.
Πηγή: paok24.com
Θα το θυμούνται για καιρό!


Ωστόσο, θα το θυμούνται σίγουρα για καιρό οι Άνχελ Κρέσπο, Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ, για τον εξής απλό αλλά ιδιαίτερα σημαντικό λόγο:

Και οι τρεις, φόρεσαν ξανά την "ασπρόμαυρη" φανέλα μετά από πολύμηνη απουσία λόγω σοβαρών τραυματισμών ή επιπλοκών μετά από τραυματισμό, όπως στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Έχουμε λοιπόν και λέμε...

Ο Λέο Ζαμπά αγωνίστηκε ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος εννέα μήνες μετά την αλησμόνητη φιλική... λασπομαχία με τη Δόξα στη Δράμα στις 13 Νοεμβρίου 2019, στο οποίο ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 2-3 μηνών από την δράση, αλλά τελικά ο Ζαμπά χρειάστηκε να περιμένει... εννέα!

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο πάτησε χθες χορτάρι μετά από σχεδόν επτά ολόκληρους μήνες, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία (0-1), στις 23 Ιανουαρίου 2020. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για ένα μικρό χρονικό διάστημα απουσίας του από τα γήπεδα, τελικά όμως ο Ισπανός μετέβη στην Ισπανία για επέμβαση στον τένοντα του ορθού μηριαίου και τελικά... εγκλωβίστηκε στην πατρίδα του, λόγω κορωνοϊού, πριν επιστρέψει στα τέλη Μαϊου.

Σε ότι αφορά τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Σουηδός χαφ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στις 12 Δεκεμβρίου 2018, στην οποία τραυματίστηκε στο 7ο λεπτό έχοντας υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα. Κατ΄ επέκταση, ο Βέρνμπλουμ φόρεσε ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετά από 19 (!) μήνες και ενώ οι συζητήσεις που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα για πρόωρη λύση του συμβολαίου του, αποδείχθηκαν άκαρπες.

Διαβάστε ακόμη...