Ακλ στο PAOK24: «Τρομακτικές στιγμές, είμαστε συντετριμμένοι!»

Από paok24.com: Πώς έζησε η ίδια την έκρηξη που προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων, χιλιάδες τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές σε όλη την πόλη.
Πηγή: paok24.com
Ακλ στο PAOK24: «Τρομακτικές στιγμές, είμαστε συντετριμμένοι!»
Συγκλονισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την σφοδρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στην Βηρυτό το απόγευμα της Τρίτης.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και τα βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης προκαλούν δέος και τρόμο και παραπέμπουν σε σκηνές κινηματογραφικής ταινίας.

Η επόμενη μέρα βρίσκει το Λίβανο σε βαθύ πένθος, να μετράει πάνω από 100 νεκρούς με τον αριθμό δυστυχώς να μεγαλώνει όσο περνάει η ώρα, χιλιάδες τραυματίες, πολλούς αγνοούμενος, αλλά και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα.

Το PAOK24 επικοινώνησε με την Ρεμπέκα Ακλ, την Λιβανέζα παίκτρια που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ η οποία περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, αλλά και την «μαύρη» μέρα που ξημέρωσε για τη χώρα της.

«Είμαστε ακόμη συγκλονισμένοι και βαθύτατα συντετριμμένοι. Ήταν μία τεράστια έκρηξη. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα στην ζωή μου. Ήταν τρομακτικές στιγμές για όλους. Δεν περιγράφονται με λόγια τα όσα βιώσαμε. Μεγάλος αριθμός νεκρών, πάρα πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ οι ζημιές για την ώρα είναι ανυπολόγιστες».

Όπως εξηγεί η Ακλ στο PAOK24, το σπίτι της βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το σημείο της έκρηξης, όμως ακόμη και έτσι οι στιγμές που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της έκρηξης, αλλά και μετά ήταν δραματικές, αφού ο κόσμος είχε τρομοκρατηθεί και δε γνώριζε τι συνέβη.

Παράλληλα, η Ακλ θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους Έλληνες για τα μηνύματα συμπαράστασης που της έστειλαν, αλλά και για το ενδιαφέρον τους για το αν είναι καλά τόσο αυτή, όσο και η οικογένεια της, μιας και η ίδια από την περασμένη χρονιά αγωνίζεται στη χώρα μας, αρχικά με τις Εσπερίδες Καλλιθέας και από τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...