Ο... άνετος Σβαμπ και ο «ανεβασμένος» Ζαμπά

Από sdna.gr: Τα φώτα της προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Πήλιο έπεσαν πάνω στον Στέφαν Σβαμπ και στα νέα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον Αμπέλ Φερέιρα. Το SDNA σας μεταφέρει το παρασκήνιο από την πρώτη του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Ο... άνετος Σβαμπ και ο «ανεβασμένος» Ζαμπά

Μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί επίσημα από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Γιάννης Αμανατίδης βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση του Δικεφάλου στο Πήλιο και για αρκετή ώρα είχε στήσει... πηγαδάκι με τους βοηθούς του Αμπέλ Φερέιρα δεδομένου πως βρέθηκαν αρκετή ώρα νωρίτερα στο γήπεδο προκειμένου να τσεκάρουν αλλά και να στήσουν το χώρο.

Μάλιστα, ο Αμανατίδης είχε την επίβλεψη των τελειωμάτων στο φινάλε της προπόνησης, με τον Πασχαλάκη να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, δίνοντας μεγάλες... μάχες ιδιαίτερα με τον Λημνιό, την ώρα που ο Αμπέλ Φερέιρα έδινε οδηγίες ξεχωριστά σε διάφορους παίκτες με αφορμή τα όσα είχε δει νωρίτερα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις η πρώτη προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος δεν είχε καμία διάθεση να χαριστεί στους παίκτες του που δοκίμασαν κάτω από υψηλές θερμοκρασίες τις αντοχές τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως η προπόνηση ξεκίνησε χωρίς τους Πέλκα, Ίνγκασον, Διαμαντή και Αουγκούστο που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις τους.

Με εξαίρεση τον Βραζιλιάνο που δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, οι τρεις πάτησαν χορτάρι ενώ οι Πέλκας - Ίνγκασον δοκίμασαν και με τη μπάλα. Στην άλλη άκρη του γηπέδου, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς που έχει αναλάβει το τιμ των τερματοφυλάκων, με τον Κροάτη να ζητά κυρίως συγκέντρωση και μυαλό στο παιχνίδι, μοιράζοντας και τα πρώτα «μπράβο».

Εκείνος που αναμφισβήτητα δεν πέρασε απαρατήρητος ήταν ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να μπει στο κλίμα από νωρίς καθώς οι φωνές του ακούστηκαν αρκετές φορές κατά το οικογενειακό διπλό αλλά και ο Λέο Ζαμπά που φαίνεται πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον εφιάλτη του τραυματισμού, όντας ιδιαίτερα ανεβασμένος. Και όλα αυτά υπό το βλέμμα του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη ημέρα δίπλα στην ομάδα ενώ δέχτηκε και τις ευχές από τους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν από απόσταση την προπόνηση.

Σαφώς από τις πρώτες εικόνες, αξίζει να σταθεί κανείς στην επιλογή των τριών στόπερ που φαντάζει συνέχεια της περσινής σεζόν για τον Αμπέλ Φερέιρα. Κάτι που θα φανεί και το επόμενο διάστημα, με την αυριανή ημέρα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους «ασπρόμαυρους» τόσο στις 9.00 το πρωί όσο και στις 18.30.

Μέσα σ΄όλα θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν σκέψεις το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (6/8) φιλικό με τον Ατρόμητο, να μετατεθεί για την Παρασκευή, γεγονός που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον covid-19.

Διαβάστε ακόμη...