Αυτός είναι ο Γιάννης Αμανατίδης

Aπό inpaok.com: Ο Γιάννης Αμανατίδης θα είναι η νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, με τον πρώην Έλληνα διεθνή να πλαισιώνει τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του, όπως είχε προαναγγείλει η FORZA στο φύλλο του Σαββατοκύριακου.
Πηγή: inpaok.com
Αυτός είναι ο Γιάννης Αμανατίδης

Ο πρώην επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2016 στην Κ20 του Ηρακλή, ενώ κάθισε και για τρία παιχνίδια στον πάγκο των «κυανόλευκων» ως υπηρεσιακός προπονητής.

Στη συνέχεια ο Αμανατίδης βρέθηκε στην Γερμανία, έχοντας περάσματα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά και την Κ23 της Στουτγάρδης, έχοντας συνεργασία με τον Πέτερ Ζέιντλερ, ο οποίος μόλις ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Σεντ Γκάλεν, πήρε μαζί του τον Έλληνα προπονητή.

Στην Σεντ Γκάλεν ο Αμανατίδης ανέλαβε την προπόνηση των επιθετικών της ελβετικής ομάδας, με τα αποτελέσματα να αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι οι Ελβετοί είχαν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 78 γκολ.

Οι δύο επιθετικοί της Σεντ Γκάλεν, μάλιστα, Σεντρίκ Ίτεν και Eρμεντίν Ντεμίροβιτς, σημείωσαν 19 και 14 γκολ αντίστοιχα!

Πλέον ο Γιάννης Αμανατίδης θα αναλάβει ρόλο στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, με τον βετεράνο διεθνή επιθετικό να βρίσκεται την Τρίτη στο Πήλιο, όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Διαβάστε ακόμη...