Το νέο ιατρικό επιτελείο αναλύει τα πλάνα του (vid)

Από paok24.com: Τι λένε για τη νέα σεζόν'.
Πηγή: paok24.com
Το νέο ιατρικό επιτελείο αναλύει τα πλάνα του (vid)

Οι στόχοι που θέτουν, αλλά και τα συναισθήματα τους για την παρουσία τους στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου, δουλειά έπιασε και το νέο ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέσω του PAOK TV, τα μέλη της ιατρικής ομάδας του Δικεφάλου, αναλύουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του ο κ. Π. Παπαδόπουλος, καθηγητής της Β' Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» σχολίασε:

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους κυρίους Γκαγκάτση, Καρυπίδη και Ρέμπε για την πρόσκληση να αναλάβουμε το ιατρικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής ομάδας, σαν Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μπορούμε να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, από ένα επίπεδο κυρίως που μπορούμε να προλαμβάνουμε ορισμένες κακώσεις και να τις θεραπεύουμε εάν συμβούν. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά που ήταν πρωτόγνωρη λόγω της πανδημίας. Αυτό επηρέασε την ομάδα. Ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν και ξεκινάει η επόμενη. Δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν οι παίκτες. Υπάρχει κίνδυνος μεγάλων τραυματισμών και αυτό θέλουμε να προλάβουμε. Έχουμε έναν γιατρό, τον Χ. Κυριακίδη που θα είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα για βασικά ιατρικά ζητήματα και θα υπάρχει ο κ. Ράλλης επίσης που θήτευσε για μία δεκαετία στην ομάδα και ξέρει καλά πώς λειτουργεί. Έχει μεγάλη εμπειρία. Και μέσω της συνεργασίας θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και ακόμη και αν εμφανιστούν να λύνονται άμεσα για να επιστρέφει ο ποδοσφαιριστής όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο».

Υπεύθυνος για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος αναλαμβάνει ο Γιάννης Ράλλης που επιστρέφει σε... παλιά λημέρια με τον ίδιο να μην κρύβει την χαρά του για το γεγονός ότι θα συνεργαστεί εκ νέου με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι εξαιρετικοί γιατροί, γνώστες του θέματος με λαχτάρα να βοηθήσουν την ομάδα να προοδεύσει ιατρικά και αυτό να φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει ορθολογισμός, υπάρχουν επικεφαλείς, οι οποίοι οργανώνουν τη σκέψη της καθημερινότητας και θα ενημερώνονται από εμένα και τον Χάρη Κυριακίδη. Όλοι μας θα εισπράττουμε τις πληροφορίες και όλες αυτές θα τις βάζουμε σε ένα πλαίσιο, μέσω του οποίου θα αποφασίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε και φυσικά αυτό να γίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Διαβάστε ακόμη...