”Πολλοί παίκτες φέτος δεν έφτασαν το αγωνιστικό επίπεδο που έπρεπε”

Aπό paokday.gr: O πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Σανθ Χακόμπο μίλησε στο PAOKDAY για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι στην Τούμπα, για το αν θέλει κάποια στιγμή να γυρίσει στην ομάδα και να αναλάβει κάποιο πόστο, αλλά και για την φετινή χρονιά του "Δικεφάλου του Βορρά"
Πηγή: paokday.gr
”Πολλοί παίκτες φέτος δεν έφτασαν το αγωνιστικό επίπεδο που έπρεπε”

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Δημήτρη Σπρίτο:

Για το αν έχει επαφές με ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: "Στην πραγματικότητα μόνο o Πέλκας, Στοχ και Mελίσσας ήταν στην ομάδα της εποχής μου.Προσωπικά έχω επαφές με τους Πασχαλάκη, Πέλκα και Μελίσσα. Πριν μερικά χρόνια είχε έρθει στην Ισπανία μαζί μου ο Πέλκας."

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Η ατμόσφαιρα της Τούμπα είναι καταπληκτική, το έλεγα πάντα και συνεχίζω να το λέω.Το συναίσθημα όταν πηγαίνεις για να κάνεις την προθέρμανση πριν την έναρξη του αγώνα είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορεί να έχει ένας παίκτης.

Για αν θα ήθελε να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα: "Φυσικά, το έλεγα πάντα ότι θέλω να είμαι ξανά στο κλαμπ. Νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν τη δική μου σαν την ομάδα μου και στην πραγματικότητα είμαι προπονητής τερματοφυλάκων εδώ και 5 χρόνια και έχω πολλή εμπειρία σε διαφορετικές χώρες και σε μια εθνική ομάδα όπως η Ταϊλάνδη, αλλά προς το παρόν κανείς δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Μόνο μια άλλη ομάδα της Ελλάδας ήρθε σε επαφή μαζί μου".

Για την φετινή χρονιά: "Μετά από μια τέλεια χρονιά που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ, είναι πολύ δύσκολο οι παίκτες να συνεχίσουν να πιστεύουν ότι όλα θα είναι το ίδιό.Όλες οι ομάδες είχαν σαν στόχο να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ. Αν δεν δώσεις το 200% του εαυτού σου είναι δύσκολο να πετύχεις ξανά τα ίδια πράγματα. Πολλοί παίκτες φέτος δεν έφτασαν το αγωνιστικό επίπεδο που έπρεπε, αλλά αυτά τα πράγματα όπως σας είπα συμβούν μετά από μια τέλεια χρονιά . Αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει πόσο χαρούμενοι είμαστε γι αυτό το επίτευγμα".

Διαβάστε ακόμη...