«Ένα βήμα πριν τον Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς»

Από paok24.com:Για... βόμβα από τη Σαουδική Αραβία κάνει λόγο ιστοσελίδα της Σερβίας με δημοσίευμα που "ανέβασε" πριν από λίγα λεπτά!
Πηγή: paok24.com
«Ένα βήμα πριν τον Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "republika.rs" υποστηρίζει πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από τον Ερυθρό Αστέρα, ρεπορτάζ που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις δηλώσεις του προπονητή των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, τις οποίες διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24.

Το ρεπορτάζ, αναφέρει: "Σπουδαία νέα από τη Μέση Ανατολή για τους Πρωταθλητές Σερβίας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σέρβος επιθετικός, που έχει έναν αστρονομικό μισθό, θα είναι από τους πρώτους που θα αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά αλλά και οργανωτικά προβλήματα.

Στην Αλ Ιτιχάντ, αποφάσισαν να χωρίσουν τον δρόμο τους με τον Πρίγιοβιτς, φυσικά με αποζημίωση. Αυτό σημαίνει πω ο Σέρβο θα πάρει "καθαρά" χαρτιά και φυσικά την ελευθερία του να αναζητήσει το νέο περιβάλλον του.

Οι "ερυθρόλευκοι" (σ.σ. ο Ερυθρός Αστέρας) θα το εκμεταλλευτεί αυτό, ενώ ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ θα γίνει επίσημα ελεύθερος ποδοσφαιριστής στις 4 Αυγούστου, όποτε και συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας".

Διαβάστε ακόμη...