«Η Μπεσίκτας το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ κινείται η Μπεσίκτας, η οποία επωφελήθηκε μεν από την τιμωρία της Τραμπζονσπόρ αλλά ζημιώθηκε δε από τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ λόγω κορωνοιού.
Πηγή: paok24.com
«Η Μπεσίκτας το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ»

Ο λόγος; Το ότι η Μπεσίκτας θα ξεκινούσε τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από τον 3ο προκριματικό γύρο ως η ομάδα που κατέκτησε το δεύτερο εισιτήριο της Τουρκίας για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, εφόσον δεν άλλαζε το φετινό format λόγω κορωνοιού (μονά παιχνίδια σε 2ο και 3ο προκριματικό γύρο, διπλά ματς μόνο στα πλέι οφ).

Ωστόσο, στους "ασπρόμαυρους" της Κωνσταντινούπολης υπάρχει αισιοδοξία για παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα αποτελέσει... βάλσαμο για τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, με την ιστοσελίδα "fotospor.com" να τονίζει σήμερα πως η Μπεσίκτας είναι η ομάδα - σε σχέση με Ραπίντ Βιέννης και Βικτόρια Πλζεν - που μπορεί να προκαλέσει στον ΠΑΟΚ τα περισσότερα προβλήματα.

"Αν η Τραμπζονσπόρ είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν στους ισχυρούς του 2ου προκριματικού γύρου. Τώρα, η Μπεσίκτας είναι η ομάδα που μπορεί να του προκαλέσει τα περισσότερα προβλήματα. Ο Πορτογάλος Αμπέλ Φερέιρα "τρέχει" την ελληνική ομάδα, της οποίας πρώτος σκόρερ ήταν ο Πολωνός Σφιντέρσκι και το "όπλο" στις ασίστ ο Γιόσιπ Μίσιτς" τονίζεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...