«Ο Κάνιας δημιουργεί προβλήματα!»

Από paok24.com:Αφήνουν αιχμές ότι «κάθεται» στο συμβόλαιο του.
Πηγή: paok24.com
«Ο Κάνιας δημιουργεί προβλήματα!»

Έντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα γύρω από τον Κάνιας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δεν θέλει να αποχωρήσει από τη σερβική ομάδα πριν λήξει το συμβόλαιο του, παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται.

Τα δημοσιεύματα από τη Σερβία υποστηρίζουν ότι ο Κάνιας ουδέποτε ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα μετά την άφιξη του από τον ΠΑΟΚ και εκτός αυτού τώρα δημιουργεί προβλήματα, αφού αρνείται προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ο Κάνιας θα αποχωρήσει μόνο αν βρει πρόταση που θα του καλύπτει το ίδιο ποσό με αυτό που λαμβάνει τώρα στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο υπογραμμίζουν ότι λόγω ηλικίας είναι δύσκολο να συμβεί αυτό.

Τελευταία προσπάθεια των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα είναι να δώσουν στον Κάνιας τα λεφτά που δεν του έχουν δοθεί για την περασμένη σεζόν και ένα μέρος για το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν και να ολοκληρώσουν έτσι τη συνεργασία τους, όμως ο Ισπανός εμφανίζεται αρνητικός.

Διαβάστε ακόμη...