Η ολοκλήρωση του ρόστερ και οι κινήσεις για τους διακανονισμούς

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη σεζόν 2020-2021, μένουν ακόμα μερικές κινήσεις, καθώς και η συνέχεια της προσπάθειας για τις παλιές οφειλές.
Πηγή: paok24.com
Η ολοκλήρωση του ρόστερ και οι κινήσεις για τους διακανονισμούς

Γκρίφιν, Παπαντωνίου, Μήτρου-Λονγκ, Τέρνερ και Λοβ, διαμορφώνουν την περιφέρεια που θα έχει στα χέρια του ο Κώστας Μέξας.

Μαργαρίτης, Κακλαμανάκης, Χέρντον κι ο νεαρός Ιατρίδης, είναι στο «4-5» και σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί και ο Μπιτς.

Όσον αφορά κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις που απομένουν από την ελληνική αγορά, o ΠΑΟΚ έχει τσεκάρει την περίπτωση του Γιώργου Καμπερίδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, καθώς και το 18χρονο γκαρντ, Αναγνώστη Παπασάββογλου, που προέρχεται από την ακαδημία «Δέκα» και η προσθήκη του, έχει να κάνει και με τη λογική μιας μελλοντικής επένδυσης.

Κάπως έτσι, το ρόστερ του ΠΑΟΚ, αναμένεται να ολοκληρωθεί και ταυτόχρονα, αυτό το διάστημα, η νέα διοίκηση υπό τον Θανάση Χατζόπουλο, έχει κάνει πολλές προσπάθειες, προκειμένου να διευθετήσει παλιότερες οφειλές.

Οσον αφορά τις υποθέσεις που απειλούν τον ΠΑΟΚ με ban, η πλευρά της ομάδας, έχει κάνει επαφές για να επιτύχει διακανονισμούς και τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται σε συνεννόηση με τη FIBA, προκειμένου να πληρώσει το 30% της συνολικής οφειλής σε καθεμία περίπτωση και να διακανονίσει τα υπόλοιπα.

Στο ίδιο διάστημα, έχει διευθετήσει τις περισσότερες υποθέσεις, με οφειλές του παρελθόντος και συνεχίζει τις επαφές αυτού του είδους, έχοντας πληρώσει σημαντικά ποσά, στο ίδιο διάστημα.

Από τη στιγμή που ανέλαβε και επίσημα το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα, η ΚΑΕ προσπαθεί να επιστρέψει στην ομαλότητα, μετά από μία δύσκολη διετία, με τους ανθρώπους της βέβαια, να γνωρίζουν πολύ καλά, ότι δε λύνονται όλα τα ζητήματα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ, βάζοντας το... χέρι στη τσέπη, έχει αρχίσει να λειτουργεί ξανά και φυσικά, όσον αφορά την ομάδα που δημιουργείται, τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Θεωρητικά, οι κινήσεις που έχουν γίνει, έχουν διάφορα χαρακτηριστικά και ο Μέξας, όπως και οι περισσότεροι προπονητές πλέον, θέλει ευελιξία, μακρινό σουτ και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αθλητικότητα.

Διαβάστε ακόμη...