Κροατικά ΜΜΕ: «Πηγαίνει δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Τσόριτς»

Από sfina.gr: Την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Άντε Τσόριτς, φέρνουν τα κροατικά ΜΜΕ στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, αφού όπως σημειώνουν ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού από την Ρόμα.
Πηγή: sfina.gr
Κροατικά ΜΜΕ: «Πηγαίνει δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Τσόριτς»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «direktno.hr», ο 23χρονο Κροάτης μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του με την μορφή του δανεισμού από την Ρόμα.

Ο Τσόριτς την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία, με την οποία κατέγραψε 17 συμμετοχές με τρεις ασίστ, όμως ο σύλλογος από την Ισπανία αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα αγορά του από την Ρόμα, ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

O 23χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ρόμα που ψάχνει και πάλι ομάδα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό και σύμφωνα με τους Κροάτες, ο πιο πιθανός προορισμός του Τσόριτς είναι ο ΠΑΟΚ που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Ο Άντε Τσόριτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καταγράφοντας συνολικά 143 συμμετοχές με 23 γκολ και 24 ασίστ, αναγκάζοντας την Ρόμα το καλοκαίρι του 2018 να δαπανήσει το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

Στην Ρόμα ο Τσόριτς δεν βρήκε τον ρόλο που ήθελε και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Αλμερία και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να μετρά και τρεις συμμετοχές στην Εθνική Κροατίας.

Δείτε παρακάτω τον Άντε Τσόριτς εν δράσει:

Διαβάστε ακόμη...