Σήμερα η κλήρωση της Volleyleague των γυναικών

Από volleyball.gr: Σε Live Streaming από το κανάλι της Ε.Ο.ΠΕ. στο youtube και από την επίσημη σελίδα στο Facebook θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου η κλήρωση όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Πηγή: volleyball.gr
Σήμερα η κλήρωση της Volleyleague των γυναικών

11.30: Volleyleague Γυναικών
12.00: Pre League Γυναικών
12.30: Α2 Γυναικών
13.00: Pre League Ανδρών
13.30: Α2 Ανδρών

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την προστασία από τον COVID-19 και για την εξασφάλιση της ασφάλειας όλων των παρευρισκόμενων, θα τηρηθεί αυστηρά το παρακάτω υγειονομικό πρωτόκολλο:

Τις Κληρώσεις θα μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης, μόνο οι εκπρόσωποι των Σωματείων που συμμετέχουν.

Η διαδικασία θα προβληθεί μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. στο facebook (Hellenic Volleyball federation) και θα είναι διαθέσιμη σε ιστοσελίδες που θα το ζητήσουν.

Δεν θα χρησιμοποιηθούν έντυπα και τα αποτελέσματα των Κληρώσεων θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στα emails των Σωματείων και όσα δηλωθούν από τα Σωματεία στην ΕΟΠΕ έως την Παρασκευή 31/7/2020 (10.00') στο email: [email protected]. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα και στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.

Για την είσοδο στην αίθουσα θα γίνεται προεγγραφή (1 εκπροσώπου ανά Σωματείο που συμμετέχει στην συγκεκριμένη Κλήρωση). Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε δεύτερο εκπρόσωπο του ίδιου Σωματείου. Τα Σωματεία θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΟΠΕ ([email protected]) τον εκπρόσωπο του Σωματείου που θα παρακολουθήσει την Κλήρωση.

Δίδεται ρητή οδηγία μη συμμετοχής σε άτομα με συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μάσκες. Είσοδος στην Αίθουσα χωρίς την χρήση μάσκας δεν θα είναι δυνατή.

Μπροστά από κάθε άτομο του προσωπικού της γραμματείας θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση των κανόνων υγιεινής και αποστάσεων από όλα τα μέλη του προσωπικού ΕΟΠΕ.

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων στην αίθουσα ορίζεται στους δεκαέξι (16) εκπροσώπους Σωματείων. Τα καθίσματα τοποθετούνται σε απόσταση 1,5 μ. από το διπλανό του. Δεν επιτρέπεται η παρουσία όρθιων.

Η Αίθουσα θα αερίζεται συνεχώς διατηρώντας όλες τις πόρτες διάπλατα ανοιχτές όσο διαρκεί η προετοιμασία της διαδικασίας

Χρησιμοποιούνται εμφιαλωμένα και ατομικά μπουκάλια νερού. Υπεύθυνο για την αλλαγή των εμφιαλωμένων νερών και των σκευών είναι το προσωπικό της ΕΟΠΕ

Τα επιτραπέζια μικρόφωνα του προεδρείου καθαρίζονται από το προσωπικό της ΕΟΠΕ

Στο πάνελ θα έχουν τοποθετηθεί καρέκλες σε ικανή απόσταση μεταξύ τους και υπάρχουν αντισηπτικά για όλους

Οι κοινόχρηστοι χώροι των WC θα καθαρίζονται/απολυμαίνονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των Κληρώσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε νιπτήρες, πόμολα και επιφάνειες που αγγίζονται συχνά.

Διαβάστε ακόμη...