Μια ανάσα από Ζερμέιν Λοβ ο ΠΑΟΚ! (vids)

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια για την ενίσχυση του και σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη κίνηση του, αναμένεται να είναι η προσθήκη του Ζερμέιν Λοβ.
Πηγή: sdna.gr
Μια ανάσα από Ζερμέιν Λοβ ο ΠΑΟΚ! (vids)

Από την ξένη αγορά, ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής, τον Μάλκολμ Γκρίφιν, τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και τον Έλστον Τέρνερ. Τους δύο τελευταία μάλιστα, τους ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα...

Ωστόσο, η ενίσχυση του δε σταματάει εδώ και η ομάδα του Κώστα Μέξα, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει άλλη μία πολύ «δυνατή» κίνηση. Ο λόγος για τον Ζερμέιν Λαβ, ο οποίος είναι γνωστός στη Basket League, από το πρώτο πέρασμα του από τον Χολαργό, τη σεζόν 2018-2019, ενώ φέτος, επέστρεψε φορώντας τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Ο 31χρονος ύψους 1,91 γκαρντ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και όλα δείχνουν ότι η επόμενη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, θα είναι ο πρώην παίκτης του Χολαργού και του Κολοσσού.

Ο Λοβ, αποτέλεσε επιλογή του Στέφανου Δέδα, για τη Χάποελ Χολόν, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Ισραήλ, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Βερόνα και νωρίτερα, έχει παίξει στην Τρεφλ Σόποτ, στη Λιετκαμπέλις και της Νεβέζις, ενώ στα κολεγιακά του χρόνια, έπαιξε στο Prairie State και στο Illinois-Springfield.

Την περσινή σεζόν, είχε συνολικά, 11,8 πόντους μέσο όρο, 4,1 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ, σουτάροντας με 33,3% στο τρίποντο, 52,6% στο δίποντο και 92% στις βολές, με τη φανέλα του Κολοσσού.

Μάλιστα, ο Μάλκολμ Γκρίφιν έκανε μία μίνι... προαναγγελία της επικείμενης μεταγραφής του Λοβ στον ΠΑΟΚ, δημοσιεύοντας την παρακάτω εικόνα στο λογαριασμό του στο Instagram...

Διαβάστε ακόμη...