Το πραγματικό σκάνδαλο με Κομίνη!

Από korakiagr.blogspot.com: Όλοι όσοι εκφράζουν ικανοποίηση για το ότι εν έτη 2020 ο διαιτητής Κομίνης έμεινε εκτός πινάκων, δεν εκτιμούν σωστά το θέμα.
Πηγή: korakiagr.blogspot.com
Το πραγματικό σκάνδαλο με Κομίνη!

Ο Κομίνης από την Ηγουμενίτσα ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια. Από το 2012 σφυρίζει στην πρώτη κατηγορία. Έμεινε, σφύριξε και προάχθηκε κατά τα βρώμικα χρόνια της Οργάνωσης. Από το 2016-2017 και μετά είναι μέσα σε ΟΛΑ τα μεγάλα παιχνίδια όπου έγιναν τρομερά λάθη. Στον ημιτελικό του 2017 με το χέρι-πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν έδωσε στη Λεωφόρο.

Στον τελικό του Βόλου με το καθαρό πέναλτι υπέρ του Κρέσπο πριν το 2-1 με τον Ενρίκε. Αργότερα έπαιξε το παιχνίδι με τον τραυματισμό του Ίβιτς στη Λεωφόρο με την τεράστια σφαγή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, τότε που ούτε το φύλλο αγώνα δεν ήξερε ή δεν ήθελε να συμπληρώσει σωστά. Ή μήπως δεν είναι επιτυχία του ότι συνέχιζε να παίζει μετά τα όσα έκανε στην Τούμπα με το γκολ του Βαρέλα στον τελικό πρωταθλήματος το 2018; Πέρυσι δεν αλλοίωσε και το μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιά; Φέτος;

Το ότι ο Κομίνης έπαιξε φέτος 12 παιχνίδια και πέρυσι άλλα 20 μαζί με αυτά του κυπέλλου, ήταν τεράστια επιτυχία του!

Όσα έγιναν σήμερα ήταν αυτονόητα. Το σκάνδαλο ήταν ότι τον ανέχονταν και τον όριζαν σε τόσα πολλά παιχνίδια, τα τελευταία ειδικά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...