Στο «νέο» EHF Cup ο ΠΑΟΚ!

Από acpaok.gr: Πιστό στο ραντεβού του με την ευρωπαϊκή παρουσία, το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας θα λάβει και φέτος συμμετοχή στο νέο EHF Cup. 
Πηγή: acpaok.gr
Στο «νέο» EHF Cup ο ΠΑΟΚ!



Όταν λέμε «νέο», φυσικά εννοούμε το νέο format της διοργάνωσης, η οποία μοιάζει περισσότερο με το περσινό Challenge Cup, αφού έχουμε να κάνουμε με διπλούς αγώνες νοκ-άουτ. 

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από την φάση των «32», και πλέον περιμένει τις εννέα ομάδες που θα προκριθούν για να μάθει τον αντίπαλο του. 

Έτσι, οι ιθύνοντες, οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ, θα ετοιμαστούν πρώτα για την ευρωπαϊκή πρόκληση, η οποία προηγείται και χρονολογικά, και έπειτα για τις εγχώριες διοργανώσεις όπου ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. 

Για την επικείμενη ευρωπαϊκή συμμετοχή στο EHF Cup, ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας και της επικείμενης οικονομικής κρίσης, η συμμετοχή της ομάδας σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε μέσα από κόπους να συμμετάσχει η ομάδα στο EHF Cup, πρώην Challenge Cup. Η ομάδα μπαίνει απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο- Φάση των «32». Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη, γιατί αποτελεί έξτρα κίνητρο και για το προπονητικό τιμ και για τις αθλήτριες. Μας δίνει έξτρα κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στον θεσμό. Οι υποχρεώσεις μας καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην δράση και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος και σε αυτόν τον θεσμό».

Διαβάστε ακόμη...