Όταν βγαίνει μπροστά ο Κρέσπο

Από paok24.com: Ο Ισπανός έχει δείξει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, πως δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να κρύβεται στα δύσκολα.
Πηγή: paok24.com
Όταν βγαίνει μπροστά ο Κρέσπο

Έχει πάρει θέση σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές, μιλώντας ξεκάθαρα για όσα έγιναν κι αναγνωρίζοντας τις ευθύνες του καθενός. Το έκανε μετά από τον περσινό αποκλεισμό από την Ευρώπη, το έκανε στη διάρκεια της φετινής σεζόν και το πιο σημαντικό, το έκανε στο φινάλε της, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα... επιστροφής.

"Ξέρω πως νιώθετε. Και εμείς αισθανόμαστε το ίδιο και θα συμφωνήσω ότι το καλύτερο πράγμα σήμερα ήταν ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε. Ήταν δύσκολη σεζόν. Εμείς οι παίκτες ευθυνόμαστε για όσα συνέβησαν και αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτή. Μπορεί να χάσατε την εμπιστοσύνη σας απέναντι μας, αλλά θυμηθείτε ένα πράγμα. Τέσσερα χρόνια πριν μπορεί να μη μας εμπιστευόσασταν, αλλά στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και εσείς μας κάνατε καλύτερους για να γράψουμε ιστορία.

Τώρα ίσως είναι στιγμή να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να κάνουμε δύο μπροστά. Θέλω να μας εμπιστευθείτε. Εμπιστευθείτε τα λόγια μου. Εάν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν χωρίς προβλήματα οποιαδήποτε μορφής και αν συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι μας, αυτή η ομάδα θα γίνει ξανά αυτό που ήταν. Εμπιστευθείτε με! Θα επιστρέψουμε!", ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Ισπανός, θέλοντας να εξηγήσει όσα έγιναν, αλλά και να δώσει το σύνθημα με φόντο την επόμενη ημέρα.

Άλλωστε και για τον ίδιο, η σεζόν δεν ήταν εύκολη. Έμεινε εκτός στο μεγαλύτερο κομμάτι της, πέρασε δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πολύ, αλλά πλέον κοιτάζει μπροστά κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται, ο ίδιος το γνωρίζει και μετράει αντίστροφα, με φόντο τη νέα σεζόν και τους νέους στόχους του "Δικεφάλου".

Διαβάστε ακόμη...