Γερμανικό ενδιαφέρον για Πασχαλάκη

Aπό thessports.gr: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα την τελευταία τριετία στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Γερμανικό ενδιαφέρον για Πασχαλάκη

Μέσα από τις εμφανίσεις του στον Δικέφαλο ο 30χρονος τερματοφύλακας κατάφερε να κατακτήσει τίτλους και συνάμα να κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Την σεζόν που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ κατέβασε τα ρολά σε πολλά παιχνίδια και είχε σημαντική συμβολή στην υπεροχή των «ασπρόμαυρων» εντός των ελληνικών συνόρων, ωστόσο φέτος δεν είχε την ίδια σταθερότητα. Άρχισε και τελείωσε την σεζόν βασικός, αλλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του κόστισαν στον ίδιο και στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR ο Πασχαλάκης εδώ και καιρό γνωρίζει για το ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας για αυτόν, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει το πιο σημαντικό βήμα, που είναι η κατάθεση πρότασης στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Πρόκειται για ομάδα της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου που τον έχει ψηλά στην λίστα της, χωρίς προς το παρόν να απευθυνθεί στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Το γεγονός ότι ο «Πάσχα» έχει μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο, τον φέρνει πιο... κοντά στην γερμανική αγορά, ο ίδιος έχει τονίσει ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν αυτό το ενδιαφέρον μετατραπεί σε πρόταση.

Οι τελευταίες αντιδράσεις του Έλληνα τερματοφύλακα μέσω των social media δείχνουν ότι κάτι... δεν πάει καλά, παρά το γεγονός ότι ο Αμπέλ Φερέιρα τον στήριξε ειδικά κατά την διάρκεια της διαδικασίας των πλέι οφ.

Πάντως στον ΠΑΟΚ δεν θα ήταν αρνητικοί για να τον παραχωρήσουν, ειδικά αν η πρόταση είναι έστω μια ικανοποιητική για τα δεδομένα της εποχής αλλά και της ικανότητας του υψηλόσωμου γκολκίπερ.

Διαβάστε ακόμη...