«Με το πάθος και την... τρέλα μου θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com:Ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να πει «ναι» στην πρόταση των «ασπρόμαυρων», τι είπε για τους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και το πώς περιμένει το επίπεδο του επόμενου πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
«Με το πάθος και την... τρέλα μου θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ!»

Το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό βόλεϊ είναι τις τελευταίες ημέρες ο Μένιος Κοκκινάκης, με τον ΠΑΟΚ να ταράζει τα νερά και να φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον διεθνή λίμπερο.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Δικεφάλου, φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά και τον ρόλο που διαδραμάτισε η παρουσία του Κ. Δεληκώστα:

«Στον αθλητισμό όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ ομάδων και παικτών. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για εμένα, μου έδειξε σεβασμό με την πρόταση του. Τα πράγματα στον Ολυμπιακό δεν πήγαν καλά. Η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν ελκυστική και αποφάσισα να την αποδεχτώ. Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα και οι άνθρωποι της, μέτρησε πολύ. Είμαστε σε δύσκολες εποχές και όταν σου γίνεται μία σοβαρή πρόταση από μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να μην την αποδεχτείς.

Ο κ. Δεληκώστας είναι ένας προπονητής που πιστεύει πολύ σε εμένα και διαδραμάτισε και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο. Ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ήταν άλλωστε ο άνθρωπος που έβαλε την ιδέα για να αλλάξω θέση. Είναι διαφορετική άλλωστε η θέση του λίμπερο από τον ακραίο. Έχει κάποια παρόμοια στοιχεία, αλλά έχει τον δικό της τρόπο προπόνησης, ενώ και οι ασκήσεις στο γυμναστήριο είναι ειδικές».

Σχετικά με το τι να περιμένει ο ΠΑΟΚ από αυτόν:

«Αυτό που περιμένει η κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Δίνω πάντα το 100%. Σέβομαι την ομάδα που αγωνίζομαι. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει τα καλύτερα από εμένα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είμαι λίγο... τρελός, μου αρέσει πολύ το βόλεϊ, είναι η ζωή μου, παθιάζομαι και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Δεν μπαίνει το πάθος στην άκρη».

Για τον «θόρυβο» που προκάλεσε η μεταγραφή του:

«Να ξεκαθαρίσω καταρχάς ότι ποτέ δεν έχω κάνει χειρονομίες εις βάρος οπαδών. Οι αντιδράσεις μου είναι πάντα σε καθαρά αγωνιστικό πλαίσιο. Υπάρχει κόντρα την ώρα του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων, είναι λογικό. Πανηγυρίζω κάθε πόντο και το ίδιο θα κάνω με τον ΠΑΟΚ. Αυτός είμαι!».

Τέλος, για τη νέα σεζόν:

«Θα είναι μία περίεργη σεζόν, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μία ανταγωνιστική χρονιά. Περάσαμε δύσκολες, πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να επηρέασε και τις ομάδες στον τρόπο σκέψης τους, στο να είναι έτοιμες πιο μπροστά χρονικά σε σχέση με άλλες χρονιές. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του πρωταθλήματος. Είναι νωρίς να μιλάμε για φαβορί και αουτσάιντερ. Ας περιμένουμε τις ομάδες να δεθούν, να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο και να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ βέβαια παραμένουν υψηλοί και γι' αυτό θα παλέψουμε!».

Διαβάστε ακόμη...