Οι δύο «πωλήσεις» του Γκαλίνοβιτς

Από inpaok.com : Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς είπε «αντίο» στην Σπάρτα Πράγας μετά από τρία χρόνια παρουσίας, με τον σύλλογο από την Τσεχία να τον αποχαιρετά την Πέμπτη (23/7), τον πρώην πλέον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, παραθέτοντας μεταξύ άλλων το βιογραφικό του.
Πηγή: inpaok.com
Οι δύο «πωλήσεις» του Γκαλίνοβιτς

Σε αυτό γίνεται αναφορά και σε δύο από τους τερματοφύλακες με τους οποίους «δούλεψε» ο Γκαλίνοβιτς κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, οι οποίοι και πουλήθηκαν με καλά χρήματα.

Πρόκειται για τους Μάρτιν Ντουμπράβκα και Τόμας Κούμπεκ. Ο πρώτος αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017 και τον Ιανουάριο του 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στην Νιούκαστλ, με ενοίκιο δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα οι Άγγλοι το επόμενο καλοκαίρι τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή, καταβάλλοντας στους Τσέχους ακόμα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τον Κούμπεκ, είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από την Χράντεκ αντί μόλις 300.000 ευρώ. Τον Αύγουστο του 2017 η Ρεν έβγαλε από τα ταμεία της περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της και δύο χρόνια μετά των πούλησε αντί επτάμισι εκατομμυρίων ευρώ στην γερμανική Άουγκσπουργκ.

Διαβάστε ακόμη...