Ο Κουγιας… έσπασε τη σιωπή του!!!

Από inpaok.com:Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για ακόμα μια φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Κουγιας… έσπασε τη σιωπή του!!!

Άλλωστε ο γνωστός ποινικολόγος εδώ και λίγο καιρό μιλάει συχνά για τους «ασπρόμαυρους» ενώ αυτή τη φορά δεν δίστασε να δώσει και συμβουλές στον Δικέφαλο!

Ο Κούγιας λοιπόν σε συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων για τον ΠΑΟΚ, τον Ουάρντα και τον Μαρινάκη!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο να πάρει δανεικούς και πάλι από τον ΠΑΟΚ και τον Ουάρντα:

«Για μένα αφού ανανέωσε, να δώσω μια συμβουλή δημοσίως σε Σαββίδη και Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη σαν τον Ουάρντα. Ακόμα και για αλλαγή είναι πολύ καλός, πρέπει να βρεις το κουμπί του. Δεν είναι ανήθικος, πρέπει να τον διαχειριστείς σαν... παιδί. Δεν έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε πλέον καλές σχέσεις παρά το ότι εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη και γνωρίζω ότι είναι στο Ροστόφ. Μιλάω με τον κ. Φωτιάδη τον συνάδελφο μου και με τον Μάκη τον Γκαγκάτση, αλλά μου μεταφέρουν ότι οι σχέσεις παραμένουν άριστες, αν και από την πλευρά μου δεν θέλω να είναι καλές επειδή δεν με ψήφισαν στην Λίγκα. Ρώτηστε τον Μάκη τον Γκαγκάτση στον Κούγια. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπε, ο πρόεδρος θέλει να πάρεις Ουάρντα και Κάτσε, σε πειράζει να τους πάρεις επειδή είσαι δικηγόρος του Μαρινάκη; Και είπα δεν με πειράζει... τους πήρα κανονικά και έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μου λέγοντας με παράρτημα του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...