Ενίσχυση της περιφέρειας με Γρηγόρη Γιαννόπουλο

Aπό acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γρηγόρη Γιαννόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Πηγή: acpaok.gr
Ενίσχυση της περιφέρειας με Γρηγόρη Γιαννόπουλο

Γεννημένος το 1998, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΝΟ Γλυφάδας το 2008, στον οποίο και παρέμεινε 11 χρόνια, πραγματοποιώντας συμμετοχές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ από πολύ νωρίς μπήκε στον... κόσμο του ανδρικού πόλο.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Πανιώνιου.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές του, έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας, με ορόσημο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Νέων το 2017.

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα αρχή. Έγιναν κάποιες αλλαγές στον Σύλλογο, τόσο εντός της ομάδας, όσο και εκτός, και χαίρομαι που είμαι μία από αυτές. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Υπεύθυνους αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Στόχος μας είναι με σκληρή δουλειά και επιμονή να ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ Prima Holidays επίπεδο, όπως ακριβώς του αξίζει. Ανυπομονώ να φορέσω το ασπρόμαυρο σκουφάκι!».

Καλώς ήρθες Γρηγόρη!

Διαβάστε ακόμη...