Μέσα Αυγούστου η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ για τη συγκρότηση της Εφέσεων

Από sdna.gr: Τη Δευτέρα 27/7 θα αποφασίσει η Ε.Ε. της ΕΠΟ για την έκτακτη γενική συνέλευση όπου θα στελεχωθεί η Επιτροπή Εφέσεων. Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας και αναδιάρθρωση στα θέματα της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Πηγή: sdna.gr
Μέσα Αυγούστου η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ για τη συγκρότηση της Εφέσεων

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 27/7 θα οριστεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην οποία θα στελεχωθεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μετά τις μαζικές παραιτήσεις του προεδρείου και των μελών της.

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με το καταστατικό, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να έχουν ενημερωθεί 15 ημέρες νωρίτερα για την έκτακτη σύγκλιση της, αυτό σημαίνει ότι η ΓΣ στην οποία θα ψηφιστούν τα μέλη της Επιτροπής από τη λίστα που θα προταθεί από το Εφετείο, δεν θα γίνει πριν από τις 11 Αυγούστου.

Μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία λοιπόν, η Εφέσεων δεν μπορεί να συνεδριάσει ούτε για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ούτε όμως και για την υπόθεση της «Συμμορίας» σε περίπτωση που θέλει να προσφύγει κάποιος από τους κατηγορούμενους εφόσον έχει τιμωρηθεί, μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η αντίστροφη μέτρηση για την οποία, έχει ήδη αρχίσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί δε, ότι ακόμη και να προταθούν μέλη από το Εφετείο και να ψηφιστούν από τη ΓΣ, θα πρέπει στη συνέχεια να αποδεχτούν τον διορισμό τους, ο οποίος δεν είναι υποχρεωτικός.

Με απλά λόγια, εκδίκαση για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης, ενδεχομένως και για την «Συμμορία», δεν αναμένεται πριν από τα τέλη Αυγούστου, αφού μεσολαβούν και οι διακοπές του καλοκαιριού!

Όλα αυτά βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει κάποιο... παραθυράκι, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Διαβάστε ακόμη...