Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ για τα φιλικά

Από inpaok.com: Οι σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ για τα φιλικά

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν για μια εβδομάδα, δεδομένου ότι η προετοιμασία του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου.

Η φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα είναι ειδικών συνθηκών, δεδομένου ότι οι «ασπρόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στο Πήλιο και όχι στην Ολλανδία, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, μάλιστα καταστρώνουν τα πλάνα τους και για τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο Δικέφαλος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο για την ώρα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται στη διαδικασία συζητήσεων και επαφών με υποψήφιους αντιπάλους και κάποιες από τις ομάδες που γίνονται συζητήσεις για φιλικές αναμετρήσεις είναι ο Παναθηναϊκός, η Παναχαϊκή και ο Ατρόμητος.

Την φετινή σεζόν υπάρχει και η ιδιαιτερότητα με τον κορονοϊό, κάτι που αποτρέπει ευρωπαϊκούς συλλόγους στο να βρεθούν στην Ελλάδα για φιλικές αναμετρήσεις, έτσι οι επαφές των επιτελών του ΠΑΟΚ γίνονται κυρίως με ελληνικούς συλλόγους.

Το επόμενο διάστημα, μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δοθούν στο Πήλιο.

Διαβάστε ακόμη...