Μετά τον προπονητή ο Βιεϊρίνια, αλλά και ο Μαουρίσιο

Από paok24.com: Όλα θα κριθούν στο οικονομικό
Πηγή: paok24.com
Μετά τον προπονητή ο Βιεϊρίνια, αλλά και ο Μαουρίσιο


Το PAOK24 περιέγραψε νωρίτερα όλα όσα ισχύουν μέχρι και σήμερα για την παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να πάρει τις οριστικές αποφάσεις και να κλείσει κάθε συζήτηση γι' αυτό το θέμα, μέσα στις επόμενες ημέρες. Τι θα ακολουθήσει;

Όπως αναφέρει ο σχεδιασμός της ΠΑΕ και του τεχνικού διευθυντή, προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει η προσπάθεια παραμονής του Βιεϊρίνια, αλλά και του Μαουρίσιο. Αυτά τα δύο θέματα είναι ψηλά στην μεγάλη λίστα εκκρεμοτήτων που έχει η ομάδα.

Τι θα γίνει με τους δύο έμπειρους άσους; Οι δύο υποθέσεις είναι διαφορετικές, αλλά έχουν και μία ομοιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προτάθηκαν και θα προταθούν και στους δύο, συμβόλαια με οικονομικούς όρους που θα είναι αρκετά μικρότεροι από αυτούς που ίσχυαν μέχρι φέτος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει τους δύο παίκτες στο ρόστερ του, αλλά όλα πλέον θα κριθούν στο οικονομικό. Από την πλευρά του Δικεφάλου είναι ξεκάθαρο ότι από εδώ και πέρα ΔΕΝ θα υπάρξει συμβόλαιο άνω του εκατομμυρίου, γι' αυτό και όλες οι προτάσεις θα είναι μικρότερες του ποσού αυτού.

Το οικονομικό λοιπόν θα κρίνει την εξέλιξη των δύο σημαντικών υποθέσεων με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να ξεκαθαρίσει τα δύο θέματα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...