Ερωτηματικά για Βιεϊρίνια

Απο inpaok.com: Η ακατανόητη συμπεριφορά του και η αποβολή στο φινάλε του ματς με τον Άρη
Πηγή: inpaok.com
Ερωτηματικά για Βιεϊρίνια

Η περσινή σεζόν είχε κλείσει για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια με επικό τρόπο. Μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, η φιέστα του τίτλου τον είχε βρει μεν τραυματία αλλά να αποθεώνεται στο τελευταίο ματς της Τούμπας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Μπήκε ως αλλαγή στο τέλος με... μισό πόδι σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας του αλλά και της ιστορίας του Δικεφάλου.

Ένα χρόνο μετά, το τελευταίο ματς της σεζόν έβγαλε με τελείως διαφορετική αύρα και συναισθήματα. Ο Πορτογάλος μπήκε και πάλι ως αλλαγή στο τέλος, αλλά σε ένα αδιάφορο ματς, σε μια άδεια Τούμπα, μετά από μια κακή αγωνιστικό περίοδο, και με την ανανέωση του συμβολαίου του να εκκρεμεί.

Η ενέργειά του να σπρώξει χωρίς λόγο τον Μαντσίνι στο 95′ και να αποβληθεί 15 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι προκαλεί ερωτηματικά και ίσως δείχνει την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης αυτήν την περίοδο. Μετά το ματς, ο ίδιος έφυγε γρήγορα χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Το γεγονός ότι θα χάσει το πρώτο ματς της νέας περιόδου λόγω τιμωρίας είναι ελάχιστης σημασίας. Το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι αν θα βρίσκεται ο ίδιος στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μερικές βδομάδες...

Διαβάστε ακόμη...