Στηρίζει την επιλογή, αναβαθμίζει το PAOKTV

Απο paok24.com: Σε πρώτο πλάνο και το PAOKTV για τους ανθρώπους του "Δικεφάλου"
Πηγή: paok24.com
Στηρίζει την επιλογή, αναβαθμίζει το PAOKTV

Ο ΠΑΟΚ πάτησε στα πόδια του φέτος και πήρε μία απόφαση, που άλλαξε πολλά στο τηλεοπτικό σκηνικό.
Οι "ασπρόμαυροι" πήραν την απόφαση στο ξεκίνημα της σεζόν να στηριχτούν στο PAOKTV για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους, δείχνοντας το δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες, με φόντο μία νέα σελίδα στο κομμάτι των τηλεοπτικών.

Μία επιλογή που είχε θετικά, αλλά είχε κι αρνητικά και στον ΠΑΟΚ τα έχουν αξιολογήσει όλα, θέλοντας να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη μετάδοση των αγώνων και να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του καναλιού, προσφέροντας πολλές περισσότερες επιλογές στον κόσμο.

Ένα πρώτο στίγμα, έδωσε χθες ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, μιλώντας στο pre game του αγώνα της Τούμπας, τόσο για τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς του PAOKTV, όσο και για τη νέα σεζόν κι όσα αναμένεται να γίνουν:

"Ο απολογισμός του εγχειρήματος και της χρονιάς είναι θετικός. Διορθώσαμε πολλά προβλήματα που είχαμε στην αρχή μέσα στην χρονιά. Το είδαμε, το φτιάξαμε και το μάθαμε. Τα παράπονα πάντα θα υπάρχουν και από όλους τους οπαδούς, ανεξαρτήτου ομάδας. Το κύριο μας θέμα δεν έχει να κάνει με το σήμα της παραγωγής, αλλά με το ελληνικό ίντερνετ και αυτό είναι θέμα για όλη την χώρα, όχι μόνο για το PAOK TV. Το PAOK TV χτίζεται από την αρχή και σε λίγες μέρες θα γίνει και η παρουσίαση. Έχουμε λύσει πολλά θέματα και από τη νέα σεζόν θα είναι συμβατό με όλες τις συσκευές μέσω εφαρμογής.

Από τους αντιπάλους μας κανένας δεν είχε παράπονο. Η παραγωγή ήταν ισορροπημένη, ένα καθαρό 50-50. Αυτή ήταν η εντολή από τη διοίκηση και δεν παρεκλείνουμε. Πλέον πάμε σε μία νέα διαδικασία. Ήδη δουλεύουμε σε νέα πλατφόρμα, εντελώς νέα από αυτό που είχαμε όλη την χρονιά. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή μέσω ενός email και ενός password. Η πλατφόρμα είναι σύγχρονη και σχεδιασμένη για να υπηρετεί όλες τις mobile συσκευές. Ακόμη και συνεργασία με κάποιο πάροχο να γίνει, το PAOK TV θα κουμπώνει πάνω στον πάροχο. Η παραγωγή θα είναι πάντα δική μας."

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...