«Αισιόδοξοι για μία ακόμα μάχη»

Από paok24.com: Ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, για την προσπάθεια του ίδιου και της ομάδας για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Αισιόδοξοι για μία ακόμα μάχη»
Ο Μαουρίσιο, αναφέρθηκε αρχικά στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, που είναι και το τελευταίο της σεζόν... «Υποδεχόμαστε τον Άρη στην έδρα μας, με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή μας, να είναι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα, παίζουμε κόπους όλης της σεζόν. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι, εμείς θα ψάξουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι μία ακόμα μάχη, αλλά είμαστε αισιόδοξοι» είπε ο Βραζιλιάνος.

Όσο για το παιχνίδι της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κι αυτοί, ενδιαφέρον για τη δεύτερη θέση; «Το ποδόσφαιρο, στη θεωρία, είναι πολύ διαφορετικό από την πραγματικότητα. Σεβόμαστε τις πιθανότητες που έχει η ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι ότι θα δουλέψουν σκληρά, για να νικήσω. Ευτυχώς, εξαρτιόμαστε αποκλειστικά από τους εαυτούς μας για να επιτύχουμε αυτόν το σημαντικό στόχο» ήταν η απάντηση του Μαουρίσιο.

Διαβάστε ακόμη...