Οι φήμες για επιστροφή Πρίγιοβιτς στην Λέγκια – Ο Σέρβος ψηφίζει… ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εξετάζει προσεκτικά το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα τον βρει πιθανότατα με την μορφή δανεισμό σε ευρωπαϊκό σύλλογο.
Πηγή: sfina.gr
Οι φήμες για επιστροφή Πρίγιοβιτς στην Λέγκια – Ο Σέρβος ψηφίζει… ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος φορ μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο έχει εκδηλώσει εντόνως την επιθυμία να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή η Λέγκια είναι μια από τις ομάδες που βλέπουν με καλό μάτι τον ερχομό του «Πρίγιο», κάτι που παραδέχθηκε και ο Σέρβος τεχνικός της πολωνικής ομάδας, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς.

«Πριν από αρκετό καιρό υπήρχαν πιθανότητες για την επιστροφή του Πρίγιοβιτς δίχως όμως κάτι συγκεκριμένα. Ήταν όμως δύσκολο γιατί είχε ξεκινήσει η σεζόν. Δεν θα ήταν καλό για την λειτουργία της ομάδας. Ένας ποδοσφαιριστής τέτοιας ποιότητας πάντα θα μας ενδιέφερε».

Ο Σέρβος φορ αρκετές φορές έχει εκφράσει εκεί που... πρέπει την επιθυμία του να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ακόμα και με λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνε πριν την μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ όπως έχετε ενημερωθεί μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR

Φυσικά ένας παίκτης της κλάσης του Πρίγιοβιτς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος στον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει το ερωτηματικό της πολύμηνης αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους...

Διαβάστε ακόμη...