Πάει για το «στοιχειωμένο» ρεκόρ ο Κούτσιας!

Από inpaok.com:Αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων ταλέντων όχι μόνο στις τάξεις του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή, και στον Δικέφαλο τον πιστεύουν πολύ.
Πηγή: inpaok.com
Πάει για το «στοιχειωμένο» ρεκόρ ο Κούτσιας!

Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτσια που στα 16 του χρόνια όχι απλά ξεκίνησε τις προπονήσεις με την «μεγάλη» ομάδα των «ασπρόμαυρων» αλλά και συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη.

Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σπουδαίο επίτευγμα, και δείγμα της εμπιστοσύνης του Δικεφάλου στο ταλέντο του, ωστόσο αν καταφέρει και να αγωνιστεί, ο «μπομπέρ» των Κ17 και Κ19 θα σπάσει και ένα... στοιχειωμένο ρεκόρ, που κρατά 40 χρόνια!

Πρόκειται φυσικά για το ρεκόρ του νεότερου ποδοσφαιριστή που συμμετείχε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στις 7 Φεβρουαρίου του 1980 ο Δικέφαλος υποδεχόταν τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου και ο Απόστολος Τσουρέλας είχε περάσει σαν αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Βασιλάκο, κάνοντας το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών, έξι μηνών και 18 ημερών.

Το ρεκόρ του μάλιστα απειλήθηκε σχετικά πρόσφατα (29/11/2017), όταν ο Γιώργος Βρακάς έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, σε αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό σε ηλικία 16 ετών επτά μηνών και μίας ημέρας, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στη σχετική λίστα.

Αν ο Γιώργος Κούτσιας αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη, θα το έχει πράξει όντας 16 ετών, 5 μηνών και 11 ημερών, αφήνοντας πίσω του τόσο τον Απόστολο Τσουρέλα, όσο και τον Γιώργο Βρακά.

Διαβάστε ακόμη...