Εδώ θα γίνει η δημόσια διαβούλευση για την νέα Τούμπα!

Από paok24.com: Όπως διαβάσατε χθες, το θέμα της νέας Τούμπας μπαίνει την ερχόμενη εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση, ενδεχομένως και την ερχόμενη Δευτέρα.Τι σημαίνει όμως δημόσια διαβούλευση; Έχουμε και λέμε:
Πηγή: paok24.com
Εδώ θα γίνει η δημόσια διαβούλευση για την νέα Τούμπα!

Στην ιστοσελίδα της Ανοιχτής Διακυβέρνησης, υπάρχει σχετική κατηγορία στην οποία θα "ανέβει" ολόκληρη η μελέτη 1000 σελίδων για την νέα Τούμπα, προκειμένου ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα όσα αφορούν το μεγαλόπνοο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη και της "ασπρόμαυρης" οικογένειας.

Η μελέτη, θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ανοιχτής Διακυβέρνησης για 45 ημέρες και σε αυτό το διάστημα και μόνο θα μπορούν να γίνουν παρατηρήσεις από πολίτες, οι οποίες και θα αξιολογηθούν πριν δημοσιοποιηθούν.

Με απλά λόγια, η όλη κατάσταση δεν θα θυμίζει... Facebook, με το Υπουργείο Εσωτερικών να σημειώνει σχετικά:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια που υποβάλλονται από τους πολίτες στις ανοικτές προς σχολιασμό διαβουλεύσεις δεν δημοσιεύονται άμεσα στην πλατφόρμα του OpenGov με το πάτημα του πλήκτρου "Υποβολή". Η δημοσίευσή τους προϋποθέτει την έγκριση από την ομάδα παρακολούθησης των σχολίων του εκάστοτε αρμόδιου Υπουργείου. Η Ομάδα παρακολούθησης επιβλέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα και εντός κάθε ημέρας τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής διαβούλευσης και προχωρά στην ανάρτηση των σχολίων".

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε μετά το πέρας των 45 ημερών ο φάκελος "Νέα Τούμπα" θα μπει στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου, με "φόντο" την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των εργασιών, ενδεχομένως και μέσα στον Μάρτιο του 2021.

Διαβάστε ακόμη...