Στέλνουν Τέπιτς στον ΠΑΟΚ οι Σέρβοι, αλλά..

Από sdna.gr: Τον Μιλένκο Τέπιτς με τον ΠΑΟΚ, εμπλέκει σερβικό δημοσίευμα, που έρχεται να ακολουθήσει κάποια ελληνικά, ωστόσο η αλήθεια για τον έμπειρο γκαρντ-φόργουορντ, είναι κάπως διαφορετική.
Πηγή: sdna.gr
Στέλνουν Τέπιτς στον ΠΑΟΚ οι Σέρβοι, αλλά..

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «B92.net» στη Σερβία, αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ κάτι ανάλογο έχει φιλοξενηθεί τα τελευταία 24ωρα και σε μερίδα ελληνικών ΜΜΕ...

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Κώστας Μέξας και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έχουν δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία ελληνικού «κορμού» και περιμένουν απαντήσεις, στις προτάσεις που έχουν καταθέσει.

Όσον αφορά την ξένη αγορά, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ περιμένει εξέλιξη για παίκτη στην περιφέρεια, με την περίπτωση του Τέπιτς, να μη βρίσκεται στις προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχοντας ολοκληρώσει την περσινή του συνεργασία με τον Ηρακλή.

Οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ, είναι πολύ διαφορετικές, ο Μέξας έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του, όσον αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και η ομάδα, βρίσκεται σε διαδικασία αναμονής των απαντήσεων, καθώς περίπτωση από περίπτωση, έχει διαφορετικές ιδιαιτερότητες, ενώ τα χρήματα που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ, είναι συγκεκριμένα...

Διαβάστε ακόμη...