«Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Από paok24.com: Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος με αφορμή την απόφαση της ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση.
Πηγή: paok24.com
«Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ζήτησε πριν από λίγα λεπτά ο Κυριάκος Κυριάκος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι προς τιμήν την ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης εναντίον του κύρους του χθεσινού αγώνα.
Αναλυτικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου»

Διαβάστε ακόμη...