Ενισχύει την περιφέρεια με Filip Radojevic o ΠΑΟΚ Prima Holidays

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Filip Radojevic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Πηγή: acpaok.gr
Ενισχύει την περιφέρεια με Filip Radojevic o ΠΑΟΚ Prima Holidays



Γεννημένος το 1997 στην Σερβία, ο Filip Radojevic είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Μέλος της μεγάλης σχολής πόλο της Παρτιζάν, ο Radojevic μεταπήδησε στο αντίπαλο δέος, αγωνιζόμενος για τον Ερυθρό Αστέρα. Η οριστική διακοπή του σέρβικου πρωταθλήματος στέρησε στον Radojevic να διεκδικήσει ένα τρόπαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ωστόσο, το «παλμαρέ» του είναι γεμάτο από τίτλους που κατέκτησε τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με τα ηλικιακά τμήμα της Εθνικής Σερβίας. Πλέον, είναι διεθνής και με την Εθνική ανδρών της Σερβίας.

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, o Filip Radojevic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, acpaok.gr:

«Είχα πολλές προσφορές, αλλά είναι δύσκολο να πεις «όχι» στο να έρθεις στον ΠΑΟΚ. Μου άρεσε το γεγονός πως η ομάδα έχει ως στόχο την συμμετοχή της στα Play-Off του νέου πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τους Υπεύθυνους, αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης και πιστεύω θα μάθω πολλά από εκείνον. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με «ασπρόμαυρο» σκουφάκι, και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να δικαιώσω όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν στο να έρθω στον Δικέφαλο. Ευχή μου, οι στόχοι της νέας χρονιάς να επαληθευτούν».

Dobrodošao Filip!

Διαβάστε ακόμη...